SENSE Gruppe


CORONA - UPDATE

Grundet Coronakrisen mødes holdene ikke - gruppeforløbene er udsæt på ubestemt tid og forventes først at blive genoptaget når situationen atter har normaliseret sig.

DERFOR har jeg ikke startdato for nye hold - de gamle skal afvikles først.


Jeg tilbyder heller ingen

1:1 coaching forløb


Jeg håber på jeres forståelse.


Orker du ikke vente så længe?

Eller bor du ikke i nærheden af Kalundborg?

Så prøv SENSE ONLINE og kom i gang med det samme!


Træt af YoYo-vægt og slankeprodukter?


Så er du kommet til det rette sted. Det er ingen hemmelighed, at slankekure ikke fungerer! Forskning har vist, at 95% af alle dem, der har gennemført en restriktiv slankekur tager alt vægten på igen i løbet af ganske kort tid. Omkring 60% af dem tager endda flere kiloer på. Og 35% af dem, der er på restriktive slankekure, udvikler et forstyrret forhold til deres krop, deres mad og deres vægt.


Forskning viser ligeledes, at den bedste løsning for at have varig succes med ens vægttab ikke er en restriktiv slankekur men en permanent kostændring - og sådan en kostændring er SENSE.


Start din nye livsstil på et lukket og trygt hold!


På et lukket holdforløb over 12 uger kommer du til at lære alt om håndfulde og spisekasser. På et hold med ligesindede er det også langt nemmere for dig at fastholde motivationen og gejsten. Du vil få masser af inspiration, opbakning og praktisk hjælp til at danne og fastholde dine nye og sunde kostvaner.


Kom godt fra start og smid 5 - 10 kg de første 3 månederLær alt om håndfulde og spisekasser


Princippet bag Sense bygger på håndfulde og spisekasser og det er netop dette koncept der gør, at Sense hurtig kan tilpasses dine kostvaner. Med Sense slipper du for at tælle kalorier og du behøver heller ikke give afkald på alt det du godt kan lide og bandlyse det i din daglige kost. Tilpas dine egne favoritopskrifter, eller gå på opdagelse iblandt en masse spændende og superlækre Sense opskrifter, som ikke er spor eksotiske, men tager udgangspunkt i danskernes kostvaner.


Sense er ikke noget stringent kostplan, der slavisk skal følges. Du skal hverken veje din mad eller tælle kalorier. Tværtimod - her får du nogle gode redskaber i hånden, som, med udgangspunkt i den danske sundhedsstyrelses aktuelle kostråd, er beregnet til at hjælpe dig med en kostomlægning, der resulterer i et varigt vægttab. Med Sense får du styr på mængden og sammensætning af dine måltider, så du kommer til at spise sund og varieret.


Lyder det for godt til at være sandt? Så reservér din plads nu inden det er for sent!
Praktiske oplysninger


Barbara Hendricks Svendsen

Kostkonsulent og Premium Sense Konsulent

mobil: 40 18 98 29

mail: hello@barbarasvendsen.dk


Kalundborg:

Adresse: Bredgade 44, 4400 Kalundborg (ovenpå FØTEX)

Tidspunkt: Onsdage kl 16:30 - 18:00


Din Investering for et 12 ugers forløb: 1.695 Dkr

Registrering og betaling via dette link


Forlængelse: 1.495 Dkr

Registrering og betaling via Mobile pay på 50 70 72 87

Tro mig - det virker!

Copyright Barbara Svendsen 2020 © All Rights Reserved.