Om Barbara


Your health is my passion!


Det er en udfordrende ”mad”-verden vi lever i. Der er mange fristelser, et kæmpe udbud af de såkaldte convenience fødevarer og hygge-mad i alle afskygninger. Desuden er der stor forvirring omkring hvad der er sund og hvad der er usundt at spise og så findes der et utal af mad-trends der lover sundhed, varigt vægttab og masser af energi.


Jeg har en bachelor i sundhed og ernæring og kan godt lide at dykke ned i de enkelte trends for at finde hoved og hale i det. Det er derfor jeg faldt for Sense princippet. Her har du en kur, der ikke er en kur, men en livsstilsændring, og det kan jeg rigtig godt lide! Det er også derfor jeg har valgt at bruge de kostråd som Anthony William anbefaler i sin bog "Den medicinske seer" i mit arbejde med mennesker der lider af kroniske sygdomme eller døjer med uforklarlige symptomer.


Jeg er desuden stor tilhænger af Hippokrates, der engang for over 2000 år siden sagte ”Let your food be your medicine and your medicin be your food.” Denne sætning har jeg tænkt meget over og når man tager beslutningen og ændrer sine madvaner, kan man konstatere at selv små ændringer i den mad vi spiser, er med til at skabe store forandringer i vores liv, både i forhold til vægttab, energi, træthed, ømme muskler og gængse fordøjelsesproblemer. Så der må være noget ved snakken.


Derfor har jeg valgt at blive kostvejleder. Jeg vil gerne hjælpe dig med at få et sundt og afslappet forhold til mad, at motivere dig til at ændre dine kostvaner på en måde der giver dig varigt vægttab, god energi og øget velvære. Du er derfor velkommen til at kigge forbi til en helt uforpligtende snak når der er åben vejedag og hør, om Sense ikke er lige den livsstilsændring der skal til for at bringe dig tættere på din drømmevægt.

 

Og så skal du selvfølgelig ikke snydes for at høre lidt om mig selv - jeg er 52 år og bor med min mand og vores to børn på 18 og 20 i den smukke natur omkring Tissø, lige syd for Kalundborg. Jeg har en Bachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg er født og opvokset i Tyskland, og det var også der jeg tog min uddannelse. Jeg elsker at lave mad og går meget op i Clean Eating – en madtrend der går ud på, at lave maden helt fra bunden kun ved at bruge gode råvarer.

Copyright Barbara Svendsen 2020 © All Rights Reserved.