Madværkstedet

Christinas og Barbaras

Madværksted


Til dig der gerne vil lære alt om hvordan en sund kost kan have en positiv indflydelse på dit helbred!


Til dig der lider af en kronisk sygdom og gerne vil vide hvad du konkret kan gøre for et bedre helbred!


Inspireret af kostrådene fra den Medicinske Seer

Vil du vide mere om hvordan en sund kost kan have en positiv indflydelse på dit helbred? Vil du vide mere om hvordan du kan med den rette kost hjælpe din krop med at komme i balance igen ?


Du er hjertelig inviteret til at være med når Christina og Barbara afholder deres Madværksted, der er inspireret af de unikke kostråd fra den Medicinske Seer.


Lad maden være din medicin og medicinen være din mad


Dette meget berømte citat stammer fra Hippokrates, en græsk læge hvis navn har opnået en helt udsædvanlig berømmelse i lægekunstens historie og som levede for ca 2.500 år siden. En af hans vigtigste budskaber allerede dengang var, at en sund kost er nøglen til et godt helbred. Hippokrates betragtede sygdom som en ubalance i det enkeltes menneskes naturlige systemer og han ønskede at hjælpe disse naturlige systemer at komme i balance igen. I dag er det Anthony William, også kaldt den Medicinske Seer, der igennem sine bøger opfordrer mennesker der lider af forskellige kroniske autoimmune sygdomme til at lade kosten være en aktiv del i vejen til bedre sundhed og helbredelse.


Christina og Barbara vil gerne inspirere dig, der enten lider af forskellige uforklarlige sygdomme og symptomer eller dig der gerne vil leve sund og dermed forebygge sygdomme til at kende og mærke sammenhængen mellem en sund kost og helbredet. 


Christina og Barbara vil derfor gerne sammen med dig tilberede sund mad fra bunden med lokale og sæsonale råvarer. Være med, når Christina åbner hendes dejlige køkken der kommer til at danne rammen om madværkstedet som finder sted på 5 lørdage hen over vinteren.

Barbara er til dagligt kostvejleder og fortæller om sammenhængen mellem kost og sundhed og hun vil især komme ind på de hellige 4 grupper. Du kommer til at høre om, hvordan en optimal forsyning med mikro-næringsstoffer er med til at styrke kroppens vitale funktioner og giver dig mere overskud i hverdagen samt kan hjælpe mod forskellige skavanker.


Christina og Barbara dykker også ned i den spirituelle energi som de fantastiske råvarer har at byde på og hvad de hver især kan gøre for vores mentale heldbred.


Barbara deler desuden hendes omfattende viden om urter og der er mulighed for at smage en lækker urtete.


Madværkstedet foregår på denne måde, at der bydes på en lille velkomstdrink og herefter vil vi i fællesskab tilberede opskrifterne der danner en fin afstemt og harmonisk menu, som vi nyder ved frokost tid.


Mens du nyder kaffen, vil Barbara fortælle mere om råvarene, de hellige 4 grupper og mikronæringsstoffer.


Kendskab til den Medicinske Seer er ikke nødvendigt! Du vil få en lille opskriftssamling med alle opskrifter. Deltag i madværkstedet og bliv inspireret!


Der er plads til maksimalt 10 deltagere.


Sted:

Nyrupvej 117 B

4400 Kalundborg 


Tid:

10:00 - 14:30


Datoer:

2. november 2019

30. november 2019

25. januar 2020

29. februar 2020

28. marts 2020


Pris:

Din investering for at deltage i denne berigende og inspirerende madværksted er 2.000 kr.


Prisen inkluderer:

5 x madværksted i hyggelige rammer

5 x måltider bestående af sæsonale og lokale råvarer
5 x velkomstdrink og kaffe/te

5 x inspiration i tråd med den Medicinske Seers kostråd

Alle opskrifter


Tilmelding og betaling kan ske enten via nedenstående link (maks 2 tilmeldinger muligt).


Husk, der er kun 10 pladser :-)

Book kun enkelte datoer


Har du ikke mulighed for at deltage alle 5 gange, kan du også være med enkelte dage. Bare klik på linket med det dato du har mulighed for at deltage.


Prisen for en enkelt dag er 450 kr.


Prisen inkluderer:

Madværksted i hyggelige rammer

Menu bestående af sæsonale og lokale råvarer
Velkomstdrink og kaffe/te

Inspiration i tråd med den Medicinske Seers kostråd

Opskrifterne


Vælg mellem følgende datoer:

Copyright Wickie IVS 2018 © All Rights Reserved.